Almanya Bonn Vize Başvurusu

Almanya’nın en eski şehirlerinden birisi olan Bonn, 2000 yıl önce kurulmuştur. Nüfusu ise 327 bindir. Bonn vize işlemleri Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının buraya yapacakları, farklı amaçlara sahip olan tüm ziyaretler için bir zorunluluk olarak dikkat çeker. Sürece dair merak ettiklerinizin tümü yazımızda.

Bonn İçin Vize Gereklimi?

Bonn için vize gereklimi: Alınması her zaman Almanya konsolosluğu tarafından zorunlu olarak tanımlanmış Bonn vize, aynı zamanda bu ülkedeki diğer kentlere de giriş hakkını sunmaktadır. Bu sayede sorunsuz bir seyahati rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bonn İçin Vize Şartları

Bonn için vize şartları şöyle özetlenebilir;

  • Her zaman pasaportla başvuru yapılır.
  • Tüm evraklar hazır edilmelidir.
  • Mahkeme yasağının olması vizeye engeldir.

Bonn Turist Vizesi

Bonn turist vizesi süresine baktığımız zaman ilk alımlarda 15 gün olduğunu görmekteyiz. Süresi maksimum olarak 90 günü geçmez.

Bonn Vize Başvurusu

Bonn vize başvurusu için gerek konsolosluk olarak bilinen resmi yeri gerekse aracı kurumları sorun olmadan tercih etmeniz mümkündür.

Burada önemli olan nokta ise parmak izinin her daim vize alımından önce kesinlikle verilmesi gerektiğidir.

Bonn Vize Evrakları

Talep edilmiş resmi Bonn vize evrakları şunlardan oluşur; pasaport olmak zorundadır. İkamet, kimlik kartı sureti, uçuş bilgileri, rezervasyon evrakları, banka hesap döküm özeti, 2 tane fotoğraf, meslek bilgisi gibi evrakların sunulması büyük önem arz eder. Bunun ardından başvuru süreci başlar.

Bonn Vize Fiyatları / Ücreti

Bonn vize fiyatları / ücreti bu yıl yapılan güncelleme sonrasında 80 Euro’ya çıkmıştır. Bunun ödeme metodu ise oldukça kolay olan banka havalesi şeklindedir.

Bonn Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Bonn vizesi kaç günde çıkar: Bir zaman aralığında Almanya vize alımı mümkündür ve 5 günden başlar. Bunun en çok ise 15 gün olması, yapılacak başvuruların yoğunluğundan kaynaklanmaktadır.

Bonn Vizesi Nasıl Alınır?

Bonn vizesi nasıl alınır: Aracı kurum üzerinden Bonn vize alımı, adrese postalama yoluyla yapılmaktadır. Bu da daha kısa süre içerisinde sürecin zor olmadan tamamlanması demektir. Konsolosluğa giderek de işlemler rahatlıkla gerçekleştirilebilir.

Oyla! post
0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.