Bulgaristan Aile Birleşimi

BULGARİSTAN KONSLOSLUĞU

BULGARİSTAN  Konsolosluğu Aile Birleşimi için gerekli olan şartlar ve belgeler bulunmaktadır.Başvurların ne kadar önce yapılırsa o kadar işlem sürecinde vakit kazanılmış olmaktadır.BULGARİSTAN  Aile birleşimi vize süreci gerek randevu gerek randevudan sonraki işlemlerin incelenmesi 2-5 ay gibi bir süreyi kapsayabilmektedir.BULGARİSTAN  Aile Bileşimi için gerekli olan zorunlu başlıca belgeler aşağıdaki gibi olup daha detaylı bilgi için İdata veya BULGARİSTAN  Konsolosluğu tarafından bilgi alınılmalıdır

*Kiişinin 1 aydan eski olmayan kafa ile çene arası 3.5—4.5 ebatlarında 4 adet biyometrik fotoğrafı daha önce herhangi bir vizede kullanmamış olması gerekmektedir.

*Müracaat vize başvurusunda bulunan ziyaretci tarafından şahsen yapılmalıdır.

*Pasaportun geçerli bir pasaport olması olup geçerlilik süresinin en az 1 ( Bir ) yıl süre olması gerekmektedir.

*BULGARİSTAN  Aile birleşimi Vize başvuru formunun Almanca büyük harflerle ve eksiksiz tam ve doğru olarak doldurulması gerekmektedir

*Nüfus il müdürlüklerinden veya bu belgeyi vermekle yetkili olunan ilgili makamlardan Uluslararası geçerliliğe sahip evlilik belgesi aslı ve fotokopisi gerekmektedir.

*Başvuru yapan kişinin hem evlenmeden önceki hem evlendikten sonraki tam tekmil vukatlı nüfus kayıt örneği ve 2 adet fotokopisi