Guyana Aile Birleşimi

GUYANA KONSOLOSLUĞU

GUYANA AİLE Konsolosluğu Aile Birleşimi GUYANA gerekli olan şartlar ve belgeler bulunmaktadır.Başvurların ne kadar önce yapılırsa o kadar işlem sürecinde vakit kazanılmış olmaktadır.GUYANA AİLE Aile birleşimi vize süreci gerek randevu gerek randevudan sonraki işlemlerin incelenmesi 2-5 ay gibi bir süreyi kapsayabilmektedir.GUYANA AİLE Aile Bileşimi GUYANA gerekli olan zorunlu başlıca belgeler aşağıdaki gibi olup daha detaylı bilgi GUYANA İdata veya GUYANA AİLE Konsolosluğu tarafından bilgi alınılmalıdır

*Kiişinin 1 aydan eski olmayan kafa ile çene arası 3.5—4.5 ebatlarında 4 adet biyometrik fotoğrafı daha önce herhangi bir vizede kullanmamış olması gerekmektedir.

*Müracaat vize başvurusunda bulunan ziyaretci tarafından şahsen yapılmalıdır.

*Pasaportun geçerli bir pasaport olması olup geçerlilik süresinin en az 1 ( Bir ) yıl süre olması gerekmektedir.

*GUYANA AİLE Aile birleşimi Vize başvuru formunun Almanca büyük harflerle ve eksiksiz tam ve doğru olarak doldurulması gerekmektedir

*Nüfus il müdürlüklerinden veya bu belgeyi vermekle yetkili olunan ilgili makamlardan Uluslararası geçerliliğe sahip evlilik belgesi aslı ve fotokopisi gerekmektedir.

*Başvuru yapan kişinin hem evlenmeden önceki hem evlendikten sonraki tam tekmil vukatlı nüfus kayıt örneği ve 2 adet fotokopisi