Angola Aile Birleşimi

ANGOLA AİLE BİRLEŞİMİ

Amerika Aile Birleşimi

Amerika Konsolosluğu Aile Birleşimi için gerekli olan şartlar ve belgeler bulunmaktadır.Başvurların ne kadar önce yapılırsa o kadar işlem sürecinde vakit kazanılmış olmaktadır.Amerika Aile birleşimi vize süreci gerek randevu gerek randevudan sonraki işlemlerin incelenmesi 2-5 ay gibi bir süreyi kapsayabilmektedir.Amerika Aile Bileşimi için gerekli olan zorunlu başlıca belgeler aşağıdaki gibi olup daha detaylı bilgi için İdata veya Amerika Konsolosluğu tarafından bilgi alınılmalıdır Aile Birleşimi için evraklarınızın eksiksiz olduğuna ve her evrağı 2 takım hazırladğınızdan mutlaka emin olunuz randevu günü ve saatinde belirtilen adresde bulunarak başvurunuzu yapınız

*Kiişinin 1 aydan eski olmayan kafa ile çene arası 3.5—4.5 ebatlarında 4 adet biyometrik fotoğrafı daha önce herhangi bir vizede kullanmamış olması gerekmektedir.

*Müracaat vize başvurusunda bulunan ziyaretci tarafından şahsen yapılmalıdır.

*Pasaportun geçerli bir pasaport olması olup geçerlilik süresinin en az 1 ( Bir ) yıl süre olması gerekmektedir.

*Amerika Aile birleşimi Vize başvuru formunun Almanca büyük harflerle ve eksiksiz tam ve doğru olarak doldurulması gerekmektedir

*Nüfus il müdürlüklerinden veya bu belgeyi vermekle yetkili olunan ilgili makamlardan Uluslararası geçerliliğe sahip evlilik belgesi aslı ve fotokopisi gerekmektedir.

*Başvuru yapan kişinin hem evlenmeden önceki hem evlendikten sonraki tam tekmil vukatlı nüfus kayıt örneği ve 2 adet fotokopisi