Fil Dişi Sahili Aile Birleşimi

FİL DİŞİ SAHİLİ KONSOLOSLUĞU

FİL DİŞİ SAHİLİ AİLE Konsolosluğu Aile Birleşimi FİL DİŞİ SAHİLİ gerekli olan şartlar ve belgeler bulunmaktadır.Başvurların ne kadar önce yapılırsa o kadar işlem sürecinde vakit kazanılmış olmaktadır.FİL DİŞİ SAHİLİ AİLE Aile birleşimi vize süreci gerek randevu gerek randevudan sonraki işlemlerin incelenmesi 2-5 ay gibi bir süreyi kapsayabilmektedir.FİL DİŞİ SAHİLİ AİLE Aile Bileşimi FİL DİŞİ SAHİLİ gerekli olan zorunlu başlıca belgeler aşağıdaki gibi olup daha detaylı bilgi FİL DİŞİ SAHİLİ İdata veya FİL DİŞİ SAHİLİ AİLE Konsolosluğu tarafından bilgi alınılmalıdır

*Kiişinin 1 aydan eski olmayan kafa ile çene arası 3.5—4.5 ebatlarında 4 adet biyometrik fotoğrafı daha önce herhangi bir vizede kullanmamış olması gerekmektedir.

*Müracaat vize başvurusunda bulunan ziyaretci tarafından şahsen yapılmalıdır.

*Pasaportun geçerli bir pasaport olması olup geçerlilik süresinin en az 1 ( Bir ) yıl süre olması gerekmektedir.

*FİL DİŞİ SAHİLİ AİLE Aile birleşimi Vize başvuru formunun Almanca büyük harflerle ve eksiksiz tam ve doğru olarak doldurulması gerekmektedir

*Nüfus il müdürlüklerinden veya bu belgeyi vermekle yetkili olunan ilgili makamlardan Uluslararası geçerliliğe sahip evlilik belgesi aslı ve fotokopisi gerekmektedir.

*Başvuru yapan kişinin hem evlenmeden önceki hem evlendikten sonraki tam tekmil vukatlı nüfus kayıt örneği ve 2 adet fotokopisi