visa center online randevu
visa center online randevu

Visa Center Visa Services’e Hoş geldiniz…

Değerli Ziyaretçilerimiz, Lütfen aşağıdaki evrak listesini ve yazıları dikkatle okuyunuz….

Aşağıdaki bilgiler Dubai Vizesini almanız için önemli ve detaylı bilgilerdir.

Vize Bilgi Menüleri

Aşağıda vize için gerekli olan evraklar ,dilekçe örnekleri,başvuru formlarına ulaşabilirsiniz
  • 1.

    Soru Sor

    Merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

    TIKLAYINIZ
  • 2.

    Vize İşlemleri

    Vize işlemleri hakkında gerekli bilgiler

    TIKLAYINIZ
  • 3.

    Vize Dilekçe Örnekleri

    Vize başvuru sırasında gerekli olan dilekçe örneklerine ulaşabilirsiniz.

    İNDİR
  • 4.

    Vize Başvuru Formları

    Vize başvuru formları ve detaylı açıklamaları için tıklayınız.

    İNDİR

Dubai Vizesi için 2019 yılı gerekli evraklar sitemizde güncellenmiş ve siz değerli misafirlerimizin hizmetine açılmıştır. Buradaki evraklar standart ve temel evraklar olup Dubai Konsolosluğu ek evrak talebinde bulunabilir veya evrak listesini güncelleyebilir. Standart evraklarınızı hazırladıktan sonra firmamızla iletişime geçerek evraklarınızın tam ve eksiksiz olduğunu teyit edebilirsiniz.

Aşağıda tanımlanmış olan Dubai vizesi için gerekli olan evrakların yanlarında açıklamalar bölümü bulunmaktadır. Evraklarınızı hazırlarken mutlaka güncel olmasına dikkat ediniz. Bazı evraklar fotokopi olarak kabul edilmesine rağmen Konsolosluğa sunacağınız evrakların asıl olması Dubai Vizenizi almanızı kolaylaştıracaktır. Ayrıca alabildiğiniz evrakların E-Devletten barkodlu bir şekilde almanız Dubai Konsolosluğu nezdinde teyit edilebilir evrak olduğu için güven oluşturacaktır. Diğer bir yandan Dubai vize başvurunuz olumlu olarak değerlendirilirse mutlaka almış olduğunuz vizeniz deki İsim/Soy isim, Doğum Tarihi, Pasaport No ve vizenin geçerlilik tarihlerini kontrol ediniz. Herhangi bir hata var ise Dubai Konsolosluğu tarafından düzeltilmek üzerek dilekçe ile başvuru merkezine müracaat etmelisiniz. Dubai vize başvurusu ortalama 15 iş günü dür. Bu süre Konsolosluğun yoğunluğu ve evrak durumunuz, gidiş amacınıza göre kısalabilir veya artabilmektedir. Dubai vize ücretleri Dövizdeki artış ve azalışlara öre değişebilmektedir.2019 yılı Dubai Vize Ücretlerini öğrenmek için firmamız müşteri uzmanları ile iletişime geçebilirsiniz. Firmamız müşteri temsilcileri ne 0850 220 37 34 Ankara acil vize hattı için +90 532 130 02 47 Gaziantep acil vize hattı için 0543 215 78 08 numaralı hatlardan ulaşabilirsiniz. Müşteri uzananlarımız vize durumu ve işleyişi hakkında sizi bilgilendirecektir. Aşağıda Dubai vizesi için gerekli evrak listesini görebilirsiniz Dubai vize randevusu almak için sitemizden online vize randevu formunu doldurabilir veya müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek kolayca vize randevunuz alabilirsiniz.

 

Gaziantep ve Ankara ve Diğer Şehirler için Dubai Vize Başvuru Merkezinden, Dubai ülkesine yapacağınız 90 ( Doksan ) güne kadar olan turistik, ticari, aile ve arkadaş ziyareti, eğitim vb. amaçla yapacağınız kısa süreli vize başvurularınız için gerekli olan evrak ve belgeler meslek gruplarına göre aşağıda belirtilmiştir.

Ekteki evraklar standart belgeler olup duruma göre ek evrak talep edilebilir.

Dubai  Tüm Meslek Grupları meslek grubunda ki kişilerin Dubai vize başvurularında hazırlaması gereken evraklar;

1.Dubai Vizesi için Pasaport özellikleri

  • Pasaportun başvurudan önceki son  10 (On)  yıl içerisinde alınmış çipli pasaport olması ve Dubai Vize başvurunuzun gerçekleşmesi için pasaportunuzda en az 2 adet boş sayfanın bulunması gerekmektedir.
  • Dubai’ya yapacağınız seyahatinizin bitim  tarihinden itibaren pasaportunuzun geçerlilik tarihinin Dubai vizesinin bitim tarihinden itibaren en az altı ay daha geçerli (temdit tarihi) olması istenen diğer şarttır..
  • Dubai vize başvurularında sayfaları yırtık, herhangi bir yeri deforme, resim veya okunaklılık kısmı kalmamış ve tahriş olmuş pasaportlarla yapılan başvuruları kabul etmemektedir.
  • Pasaportun imza  kısmının pasaport sahibi tarafından imzalanmış olması veya imza atamaz ibaresinin geçmesi gerekmektedir.
  1. Dubai Vizesi için Fotoğraf özellikleri
  • Dubai vizesiiçin  2 adet son bir ay içerisinde çekinilmiş olan 35 mm genişlikte 45 yükseklite biyometrik fotoğraf ibraz etmeleri gerekmektedir
  • Başvurudan bir ay önce Yeni çekinilmiş ve mimik hareketleri olmayan  Biyometrik fotoğraflar 1 aydan daha eski olmayacak ve kişinin son halini yansıtacak şekilde olmalıdır.
  • Dubai Vizeişlemlerinde kullanılacak olan   fotoğrafın arka fonu   beyaz olmalı ve mimik hareketleri kullanılmamalıdır.

3.Başvuru Formu ( sadece İmzalanması yeterlidir.)

4-Kimlik fotokopisi ( T.C Kimlik numarası bulunması şarttır)

5.Ulaşım Bilgileri ( Uçak,Otel,Araç,Otobüs)

  • Uçak ile seyahat planlayanlar, Türkiye’den çıkış ve seyhat dönüşünü gösteren rezervasyonlarında PNR kodunun olmasına  dikkat etmelidirler.
  • Seyahati  gemi tur organizasyonu ile yapılması  durumunda tüm güzergâh yazısı ve ilgili rezervasyonlar başvuru dosyasında ibraz edilmelidir.
  • Özel araçları ile seyahat yapacak kişiler araç ruhsatı,aracın yeşil sigortası,trafik sigortası  ile birlikte ehliyetlerinin ön ve arka yüzü fotokopisi.
  • Otobüs gibi toplu ulaşım aracı ile seyahate çıkacak kişiler otobüs firmasından gidiş dönüş bilet rezervasyonu ibraz etmeleri gerekmektedir.
  • Rezervasyonları temin edemeyenler için istenilmesi halinde  Eraytur Visa Center Vize tarafından geçici rezervasyonlar yapılacaktır.

6.Otel Rezervasyonu ( Kalınacak Adres Bilgileri )

  • Dubai’da kalacağınız otelden alınmış konfirmeli ve otel görevlileri tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış rezervasyon çıktısı.
  • Otel Rezervasyonunuz seyahat sürenizi tam olarak kapsamalı ve Vize alacak kişinin otel rezervasyonunda  isim ve soy isminin kesin yazılı olması gerekmektedir.
  • Çeşitli firmaların internet sitelerinden yapılmış otel rezervasyonları kabul edilmemektedir. Onaylı olması gerekmektedir.
  • Rezervasyonları temin edemeyenler için istenilmesi halinde  Eraytur Visa Center Vize tarafından geçici rezervasyonlar yapılacaktır.

7.Aile Arkadaş ziyareti veya Ticari ise Davetiye

  • Aile arkadaş ziyareti:Davetiye ( Yerel makamlardan onaylı olması veya konsolosluğun istediği formatta olmalıdır.)
  • Ticari:Davet eden firma tarafından gönderilmiş davetiyenin fotokopisi (fuar katılımları için fuara kayıt yapıldığını gösteren belge) ve seyahatiniz boyunca geçerli otel rezervasyonu

8.Vize Talep Dilekçe Detayları

  • Sigortalı olarak Çalışmakta olduğunuz veya ortağı yada tek yetkilisi bulunduğunuz şirketin antetli kağıdına Dubai Konsolosluğu‘na hitaben İngilizce  yazılmış şirket kaşesi basılmış ve şirket imza yetkilisi tarafından imzalanmış dilekçe aslı
  • Dilekçede işe başlama tarihi, net aldığınız maaş ve şirketteki göreviniz mutlak suretle belirtilmelidir.
  • Dilekçede  Dubai’ya yapacağınız seyahatin seyahat tarihleri net olarak belirtilmekle beraber seyahat süresince masraflarının kimin tarafından karşılanacağının belirtilmesi gerekmektedir.

9.Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası

  • Yurt dışı seyahat sağlık sigortasının teminatı en az 30.000 Euro olmalıdır
  • Yurt dışı sağlık sigortasının kapsamı   Dubaiveya tüm dünya olmalıdır.( Schengen ülkelerine seyahat edilmesi veya schengen başvurusu yapılması halinde schengen ibaresi ’de mutlaka bulunmalıdır.)
  • Yurt dışı seyahat sağlık sigortasının kapsayacağı tarihi belirlerken seyahatinizden bir gün önce bir gün sonra olacak şekilde tamamını kapsayacak şekilde almanız gerekmektedir.
  • Yurtdışı seyahat sağlık Sigortası Eraytur Visa Center Vize tarafından yapılacaktır.

10.Banka Hesabı ( Banka Ekstreleri)

  • Bankadan vize başvuru tarihinden en fazla 1 hafta önce alınan ve son 6 aylık hesap hareketlerini gösteren şirketin ve şahsiayrıntılı banka hesap ekstresi.
  • Hesap ekstresinin bankadaki imza yetkilisi tarafından imzalanıp ve kaşelenmesi gerekmektedir.
  • Hesap ekstresi internet üzerinden yazdırılmış  olsa da bankadan kaşelenip ve imzalanması gerekmektedir.
  • Banka Hesabınızda yolculuğunuzu finanse edecek kadar bakiye olmalıdır.

11.İşyeri Evrakları  (İşverenler ve Çalışanlar hazırlamak zorundadır)

  • Vergi Levhası;Son döneme ait güncel barkodlu vergi levhası fotokopisi. Muhasebecinizden temin edebilirsiniz
  • Oda Ve Faaliyet Belgesi; Sahibi veya ortağı olduğunuz şirketin bağlı bulunduğu bağlı bulunulan Ticaret Odası, şahıs ve esnaf ise Esnaf ve Sanatkârlar Odası veya Çiftçiler yada zirai kaydı bulunanlar için  Ziraat Odası gibi kurumdan son 3 ay içerisinde alınmış kaşe ve ıslak imzalı Oda ve Faaliyet belgesi(Orijinal olması gerekmektedir.)
  • İmza Sirküleri; Sahibi veya ortağı olduğunuz işyerinin müdürünün noter tarafından onaylanmış imza sirküleri fotokopisi ibraz etmeniz gerekmektedir
  • Dubai Vizesialmak isteyen firma sahibi veya ortaklarının Ticaret Sicil Resmi Gazete’de yayınlanan ve şirketin ortaklarının, adresinin, unvanının, faaliyet alanlarının ve iletişim kanallarının bulunduğu Ticari sicil gazetesi sayfasının fotokopisi gereklidir.

12.İş Yeri Belgeleri (Çalışanlar)

  • Vergi Levhası;Son döneme ait güncel barkodlu vergi levhası fotokopisi.
  • Faaliyet Belgesi; Çalıştığınız şirketin bağlı bulunduğu Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Ziraat Odası gibi kurumdan son 3 ay içerisinde alınmış kaşe ve ıslak imzalı Faaliyet belgesi (Orijinal olması gerekmektedir.)
  • İmza Sirküleri; Çalıştığınız işyeri müdürünün noter tarafından onaylanmış imza sirküleri fotokopisi ibraz etmeniz gerekmektedir
  • Dubai Vizesi almak isteyen kişilerin çalıştığı kurum veya firmadan; firma sahibi veya ortaklarının Resmi Gazete’de yayınlanan ve şirketin ortaklarının, adresinin, unvanının, faaliyet alanlarının ve iletişim kanallarının bulunduğu Ticari sicil gazetesisayfasının fotokopisi gereklidir.
  • İş yerinizin Muhasebecisinden veya Sgk Genel Müdürlüğünden alınmış barkodlu  SGK işe giriş bildirgesi.
  • E devletten alınmış barkodlu sgk tescil ve hizmet dökümü ( 4A Hizmet Dökümü.)
  • Başvurudan önceki geriye dönük Son üç ( 3  )  aya ait şirket yetkilisi tarafından imzalanmış ıslak kaşeli imzalı maaş bodroları

 12.ÇİFTÇİLER

ð    Çiftçilik belgesi ( ziraat odalarından son 3 ay içeresinde alınmış olmalıdır )

ð    Mesleki Onay belgesi ( ziraat odalarından son 3 ay içeresinde alınmış olmalıdır ) zorunlu değildir

ð    Kapasite Raporu belgesi ( ziraat odalarından son 3 ay içeresinde alınmış olmalıdır ) zorunlu değildir

ð    E devletten barkodlu SGK tescil ve hizmet dökümü

ð    Tapu fotokopileri var ise araç ruhsatları

 

  1. Faiz ve Kira gelirleri ile geçimlerini sağlayan kişiler için vize  evrakları

ð    Faiz geliri alıyor ise bankadan 6 aylık kaşeli imzalı vadeli hesap ekstresi faizlerin yattığını gösteren ve bankanın imza sirküleri fotokopisi

ð    Kira kontratı fotokopisi-Kiralar bankaya yatıyor ise mutlaka kiraların yattığının göründüğü 6 aylık kaşeli imzalı banka ekstresi ve ekstreyi imzalayan memurların imza sirküleri fotokopisi

ð    Tapu fotokopileri ve araç ruhsatları

ð    Banka referans yazısı zorunlu değildir.

ð    Banka mevduatlarının ve birikimlerinin göründüğü üst yazı zorunlu değildir

 

 Dubai Vizesi Nereden Alınır? Başvuru Merkezleri nerelerdedir?

Dubai vizelerini değerlendirip, sonuca bağlama yetkisi Dubai Büyükelçilik, Başkonsolosluk ve konsolosluklarındadır. Konsolosluk yetkili bir kurum belirlemişse başvurunuz bu yetkili başvuru merkezinden de yapabilrisniz.

Dubai Vize Başvuru Formu

Dubai vize başvuru formu Dubai Konsolosluğu tarafından Dubai ülkesine gidecek olan kişileri tanımak, vize alımı için gerekli şartları sağlayıp sağlamadığı konusunda ön bilgi edinmek, başvuru sahiplerine gerektiğinde ulaşmak için Dubai Konsolosluğu tarafından çıkartılan formdur. Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır.

 

Dubai Vizesi Nasıl Alınır? Neler Yapılması Gerekir?

Gerekli evrakları hazırladıktan sonra

Evrakları ofisimizi elden veya kargo ile gönderiniz; Evraklarınız tarafımıza ulaşır ulaşmaz sizle irtibata geçilecek ,evraklarınız tekrar gözden geçirilecek eksik ve hatalı bilgileriniz düzeltilerek başvuru için gerekli şartlar oluşturulacaktır.

Dubai Vizesi İçin Randevunuz alınacak eğer randevuya gelmenize gerek yok ise başvurunuz doğrudan firmamız aracılığı ile gerçekleştirilecektir

Vize ücretini ödeyiniz Dubai vize başvurusu için Konsolosluk ve ilgili birimler için harcınızı yatırmanınız gerekmektedir. Vize ücreti ile ilgili yetkililerimiz tam ve açıklayıcı olarak size mail gönderecektir.

Pasaportu adresine veya belirttiğiniz adrese gönderiyoruz. Dubai vize sonucunuzu bize belirtmiş olduğunuz adrese kargo ile göndermekteyiz. Dilerseniz elden alabilir acili yet olması durumunda firmamız tarafından uçak kargo, taksi hizmeti alabilirsiniz. Kurye ve Kargo hizmetleri misafirlere aittir.

Dubai Vizesi Kaç Günde Çıkmaktadır?

Dubai vize başvuruları konsolosluğun yoğunluğu, seyahat amacınız, evraklarınız tam olması vb sebeplerle uzayıp kısalabilir. Ancak vize sonuçlanma süreleri ortalama 15 gün dür.

Dubai Vize Ücreti 2019

Dubai vize ücretleri konsolosluğun dövizdeki kur dalgalanmaları sebebiyle değişkenlik gösterebilmektedir.

Dubai Vizesi Red

Dubai vizesi almak için evraklarınız tam ve eksiksiz olması verdiğiniz bilgilerin doğru olması hayati önem taşımaktadır.Yinede Dubai Konsolosluğu vizeleri olumlu veya olumsuz değerlendirebilir. Bu durumda kişilerin yeniden başvuru yapmaları önünde bir engel yoktur.Red alan kişilerin itiraz ve yasal yollar için Dubai Mahkemeleri hakkında bilgi almak için Konsolosluğun resmi web sitesini kontrol etmeleri gerekmektedir.

Dubai Vize Alımından Sonsa Dubai Ülkesine Giriş

Dubai ülkesine giriş yapmadan önce yapılması gereken bir takım aşamalar daha vardır. Öncelikle Yurt dışı çıkış harcını ödediğinizden emin olunuz. Seyahat sağlık sigortası, otel ve uçak rezervasyonlarınızın yanınızda olması ve seyahatinizi karşılayacak kadar yeterli para ve kredi kartlarınızın yanınızda bulunması gerekir. Tüm şartları sağlasanız dahi sınır polisinin sizi ülkeye kabul etmeme hakkı vardır.

 

Önemli Notlar

  • Eraytur Visa Center VizeBaşvuru Ofisi Dubai Konsolosluğuyetkili acentesidir.
  • Eraytur Visa Center VizeBaşvuru Ofisi Türkiye’nin herhangi bir ilinde ikamet eden şehir fark etmeksizin sizin adınıza Dubai VizesiBaşvurusu yapma hakkına sahiptir.
  • Gaziantep ve Ankara’da bulunan müşterilerimiz bizzat kendileri ofisimize gelerek veya yetkilendirdiği kişi aracılığıyla yada Kargo&Kurye ile evraklarını bize ulaştırarak Dubai VizesiMüracaatında bulunabilirler.
  • Gaziantep ve Ankara dışında bulunan Dubai Vizesi almakisteyen müşterilerimiz pasaport ve diğer evraklarını anlaşmalı olduğumuz kargolar Mng kargo, Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo aracılığıyla Eraytur Visa Center VizeOfisine Ulaştırabilirler.

 

Dubai Vizesi Fiyat Listesi

Vize SüresiVize TipiGiriş Sayısıİşlem SüresiToplam Ücret
Konsolosluk belirlerTuristikKonsolosluk belirler15 İş Günü  EURO
Konsolosluk belirlerTicariKonsolosluk belirler15 İş Günü  EURO
Konsolosluk belirlerEkspres TuristikKonsolosluk belirler15 İş Günü  EURO
Konsolosluk belirlerEkspres TicariKonsolosluk belirler15 İş Günü  EURO
Konsolosluk belirlerAile ZiyaretiKonsolosluk belirler15 İş Günü  EURO
Konsolosluk belirlerEğitimKonsolosluk belirler15 İş Günü  EURO
Konsolosluk belirlerErasmusKonsolosluk belirler15 İş Günü  EURO
Konsolosluk belirlerArkadaş ZiyaretiKonsolosluk belirler15 İş Günü  EURO
  • Güncel Dubai Vizesi Fiyat Listesi 2018-2019 yılına ait olup ücret tablosunda yazılı olan ücretler geçerlidir.
  • Yukarıda belirtilmiş  olan fiyatlarımıza Katma değer vergisi ve kurye ücretleri dâhil değildir.
  • Dubai Vizesi Ücreti belirlenirken Dubai Konsolosluğu vize harçları ve hizmet bedelimiz dâhil edilmektedir.
  • Yukarıdaki ücret tablosunda  belirtilen Dubai Vize Fiyatları dışında ilave bir ücret talep edilmez.
  • Dubai Vize Ücretitablosuna ulaşım giderleri ( kargo veya kurye )   dâhil edilmemiştir. Müşteriye aittir. Kargo veya  Kurye giderleri  müşteriye aittir.
  • Vize Başvurusu için hazırlamış olduğunuz evrakları aşağıdaki adrese kargo ile gönderiniz.
  • Eraytur Visa Center –Vize İşlemleri Gaziantep
  • Kavaklık Mah.İsabeşe Apt.5/8 Şahinbey Gaziantep adresine Yurtiçi veya Mng Kargo Akyol şubesi belirtilerek göndermeniz gerekmektedir.Ankara’dan başvuru yapmak isteyen adaylar
  • Eraytur Visa Center –Vize İşlemleri Ankara
  • Güvenevler Mah.Kıbrıs Sok.20/A Çankaya Ankara adresine kargo yapmalıdırlar.
  • Evraklarınız tarafımıza ulaştığında gerekli kontroller uzman müşteri uzmanlarımız tarafından yapılarak randevu bilgisi ve ve var ise eksik evraklarınız için size dönüş yapılacaktır.
  • Schengen vize işlemleri için 8 günlük seyahat sağlık sigortası dahil ödenecek rakam 12 yaş üstü kişiler için 145 EURO 12 yaş altı çocuklar için 75 Euro’ dur.Bu ücretlerin içinde Vize harcı,8 günlük seyahat sağlık sigortası ve vize hizmet bedeli dahildir.
  • Geçici olarak yapılan otel ve uçak rezervasyonlarından ücret alınmaz ancak vizeniz olumlu olarak sonuçlanırsa uçak ve otel rezervasyonunu almanız gerekmektedir. Bununla ilgili sorumluluk size aittir. Acentamız vize konusunda aracılık hizmeti vermekte olup, kesinlikle vize verme, vize üzerinde tasarruf yapma ve vizenizi olumlu veya olumsuz sonuçlandırma yetkisi bulunmamaktadır. Bu kararlar tamamı ile konsolosluğa aittir.